Despre Noi

DESPRE INTREPRINDERE

SRL Honey Dream a fost înregistrată în 2019, afacerea fiind lansată ca un start up în domeniul ambalării și comercializări mierii naturale la borcan atât pe piața R. Moldova, cât și exportul mierii în Uniunea Europeană.

Întreprinderea a iniţiat activitatea de procesare (lichefiere, omogenizare, filtrare) dozare şi ambalare a mierii de albine.
Se planifică lansarea propriului laborator pentru analiza calităţii mierii la fiecare lot furnizat de apicultorii autohtoni.

Compania are implementat sistemul HACCP. Următoru pas este certificarea secției de ambalare conform standardul ISO 22000.

Obiective

– implementarea tehnologiilor avansate şi îmbunătăţirea lor continuă;

– procurarea unei linii de prelucrare a mierii bio şi eco, şi altor produse ale apiculturii în scopuri terapeutice şi farmaceutice;

Furnizori

Pentru a ambala mierea, HONEY DREAM SRL are nevoie de materia prima, pe care o procura de la procesatori autorizați de miere din țara noastră.

 

Compania procură miere procesată, care este gata de ambalat în borcane, deci miere care a trecut procesul tehnologic de procesare: filtrare, omogenizare, dezaerare și odihnire.

Clienți
  1. piaţa locală
  • Hotele, restaurante, cafenele, pizzerii, baruri, supermarchete;
  • Grădiniţelor şi şcolilor primare prin Programul Guvernului Republicii Moldova privind acordarea de miere ca supliment nutritiv pentru preşcolari şi elevii cl. I-IV din învăţământul de stat, care vor accepta introducerea mierii în alimentația copiilor;
  1. piaţa externă
  • companii din Uniunea Europeană
  • rețele de supermarkete și magazine

Fondator Miere De Vis

Ina Negruță - femeie antreprenoare din Republica Moldova.

Ina Negruță, care este de profesie economist/financiar, are studii superioare (ASEM), posedă pe lângă limba română (limba maternă) şi limbile rusă, engleză, franceză, are o experienţă de peste 15 ani de activitate în calitate de manager general, manager vânzări, manager logistică, inclusiv în în companii internaţionale, precum: Strabag, etc.

Ideea acestei afaceri a fost cultivată în subconştientul aplicantului mulţi ani în urmă, acesta studiind ani la rînd intens această idee de afacere.

întreprinerea este cistigatoare a programului-pilot ”Femei în afaceri”

Experiență15 Ani

În calitate de manager general

Inclusiv în companii internaționale.

    Coș